Gogosi fara gluten in 15 minute
- Timp de preparare: 3 min
- Timp de coacere: 12 min
- Timp total : 13 min
- Portii: 25 mini gogosele
Ingredinte:
- 140 g ORGRAN Faina cu Praf de Copt
- 2 lingurite de unt (sau margarina, pentru alternativa vegana)
- 1 ou ( sau Orgran – Amestec fara ou , pentru alternativa vegana)
- ½ de cana de lapte (sau lapte de soia, pentru alternativa vegana)
- 4 lingurite de sirop de artar
- ½ lingurite de cacao organic
- ½ lingurite de scortisoara macinata
- 1 lingurita de otet alb
Metoda de preparare:
Preincalzeste cuptorul la 180 °C cu ventilatie si prepara tavile ne lipicioase pentru mini gogosi. Adauga toate ingredientele intr-un bol adanc si amestecale lofosind o lingura pentru a te asigura ca faina nu ramane lipita de fundul bolului, apoi folositi un tel pentru a mixa timp de 30 de secunde sau pana cand aluatul devine fin. Pune compozitia intr-o punga de ornat prajituri si umple fiecare gaura din tava de gogsi pana la 2/3. Coaceti pentru 12 minute.
Sugestii de servire:
Servitile calde sau la temperatura camerei. Inmoaie gogosile intr-o glazura usoara sau presarand zahar pudra peste ele.
Glazura optionala:
Combina zaharul pudra, pudra de cacao si o cantitate mica de apa. Amesteca pana cand se ajunge la un lichid gros si consistent. Inmoaie o fata a gogosi in sos si lasa-l sa se usuce pe un gratar.
Lasă un răspuns