Certificari

Standardul referitor la siguranta alimentara (SQF)

Standardul referitor la siguranta alimentara (SQF) este un standard independent recunoscut la nivel international si administrat de Institutul pentru Siguranta Alimentelor.

SQF este singura sursa de incredere pentru siguranta alimentara globala si certificarea calitatii. Aceasta certificare demonstreaza ca ORGRAN produce, proceseaza, prepara si gestioneaza produse alimentare la cele mai inalte standarde posibile.

Certificarea detinuta de ORGRAN garanteaza faptul ca standardele de siguranta alimentara bazate pe principiile HACCP sunt depasite, si in acelasi timp valideaza si sistemele noastre de management al calitatii.

Misiunea Institutului pentru Siguranta si Calitatea Alimentara: Sa furnizeze programe consecvente, recunoscute la nivel global privind siguranta alimentara si certificarea calitatii, bazate pe principii stiintifice solide, aplicate in mod in toate sectoarele industriale, si considerate valoroase de toate partile interesate.

Pentru mai multe informatii, vizitati http://www.sqfi.com/about-sqf/

Kosher

Toate produsele* ORGRAN sunt certificate Kosher, de catre Kosher Australia, considerata de catre consumatori drept cea mai de incredere institutie de Certificare Kosher din Australasia.

Programul complet de certificare Kosher Australia implica audituri anuale ale mijloacelor noastre de productie, cu verificarea necesara a fiecarui ingredient utilizat, inainte de obtinerea certificarii Kosher pentru produsele ORGRAN.

Consumatorii pot achizitiona si consuma produsele ORGRAN cu incredere, intrucat toate produsele certificate poarta logoul Kosher Australia.

* ORGRAN Melasa de Lemn Dulce și spaghetele conservate in sos de rosii sunt produse in unitati separate si nu sunt certificate Kosher.